MHM Sverige

MHM Sverige AB

Massivträvägg

SEDAN 2017 har vi levererat massivträväggar...


Vår verksamhet bygger på en lång erfarenhet inom branschen och en stark strävan efter miljövänliga och hälsosamma byggnader.

Redan på tidigt 2000-talet var vi involverade i byggandet av hus som senare blev kända som passivhus, nollenergihus och plusenergihus. Vid den tiden använde vi regelvirke och lättbalkar som isolerades med cellulosa. Men med tiden och efter en fördjupad analys av olika byggmaterial och deras innehåll, miljöpåverkan och hälsoaspekter, kom vi fram till en slutsats - den enda rätta och bästa lösningen är trä! Rent trä, precis som det har använts i tusentals år.


Vi undersökte vad som fanns tillgängligt på marknaden och det visade sig snabbt att det fanns inte mycket att välja mellan. Men efter en tid hittade vi vad jag anser vara det bästa alternativet Massiv-Holz-Mauer® (MHM).

Det är en beprövad, genial och enkel träteknik som har funnits i minst 4000 år och tillverkas med tysk precision och högteknologisk produktionslinje.

Dessutom är det helt ekologiskt, utan användning av lim och kemikalier, och mycket prisvärt!


Vi inledde ett samarbete med Massiv-Holz-Mauer® och sedan 2017 har vi levererat massivträväggar till olika projekt i hela Sverige. Vi fortsätter att erbjuda det bästa alternativet för husbyggande och hoppas att fler ska kunna se de självklara fördelarna med vår produkt och börja bygga rätt.


Vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa massivträväggar och bidra till en mer miljövänlig och hälsosam framtid."Characteristics of the MHM construction


Solid, pure wood - that is our secret
Untreated wood without any chemicals
MHM® walls consist of untreated wood. The boards are joined together by aluminium groove pins, the resilience of which ensures extremely stable and strong wall elements. Thus, the MHM® doe not require any glue as an adhesive agent. Due to this permeable construction method and the intrinsic properties of wood, absolutely no vapour brakes are required for MHM walls" ... massivholzmauer.de

GARANTERAR RIMLIGA KOSTNADER OCH HÖGKVALITATIVA MATERIAL

MÖT VÅRT TEAM

Dariusz Drozdz

Grundare.

Dariusz är född entreprenör med öga för teknik, funktion och miljö.


dariusz@mhmsverige.se

Elin Hansson

Representant  och säljare.

Elin är en driven säljare och brinner för miljövänligt byggande. 


elin@mhmsverige.se 

Ewa Drozdz

Ekonomiansvarig

Ewa är tokig i verifikationer och siffror med känsla för fashion. 


ewa@mhmsverige.se

Juzek Froncek

Rådgivare

En person med väldigt långt livserfarenhet, har en stor passion och ett brinnande intresse för husbyggnationer.


VÅRT TEAM ÄR REDO ATT HJÄLPA DIG ATT UPPNÅ DINA DRÖMMAR